Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a laboratóriumot üzemeltető  Synlab Kft. szolgáltatásainak elérése 2020.07. 08-tól megváltozik. Az erről szóló laborvezetői tájékoztatót az alábbiakban közöljük:

A fennálló járványveszély miatt, a laboratóriumba beutalt betegek számára az időpontfoglalás – a sürgősségi eseteket kivéve – kötelező. (A sürgősségi igényt a beutaló orvosnak kell hitelesen igazolnia a kérőlapon pecsétjével és aláírásával. Sürgősséggel csak a vizsgálatok meghatározott köre vehető igénybe.)
Hozott minta 7:00-9:00 óra között adható le – ha a minta levétele nem a laboratóriumban történik, időpontfoglalás nem szükséges.
A foglalt időpont tájékoztató jellegű. Lehet, hogy a páciens később kerül behívásra. Az időpontfoglalás iránymutatás, arra vonatkozóan, hogy a páciens mikor érkezzen a laboratóriumba a várakozási idő minimalizálása érdekében.

Az időpont foglalás módjai:

  1. Online időpontfoglalás a https://www.synlab.hu/booking/locations/119/services/8/opening-hours címen lehetséges. Az időpontok többsége csak online érhető el.
  2. Telefonos időpontfoglalás munkanapon 11:00 – 13:30 óra között, a +36-1/588-8514-es számon lehetséges (a járóbeteg szakellátás központi előjegyzési telefonszámain nem tudnak időpontot adni, csak a laboratórium által megadott elérhetőségen). Csak telefonon lehet bejelentkezni terheléses vizsgálatokra. A telefonos bejelentkezés a vonal zsúfoltsága miatt korlátozott.

A laboratórium nevében, az együttműködésüket és megértésüket ezúton is köszönjük!

Vác, 2020. július 8.