Oltási akcióhét meghosszabbítva December 12.-éig !

Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 180 ezer járó és fekvőbetege részére. A kórház minden dolgozója, közvetlenül vagy közvetve, azon fáradozik, hogy mindent megtegyen az ellátottakért. Hisszük, hogy mindenki jól választ, aki a váci kórházat választja ellátásának helyéül. Bízunk benne, hogy Ön is a fentiekhez hasonlóan vélekedik intézményünkről. Reméljük, hogy honlapunk segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatják mindazokat a hasznos információkat, amelyek megkönnyíthetik szolgáltatásaink igénybevételét, erősíthetik a számunkra legfontosabbat: a hozzánk fordulók bizalmát és megelégedettségét.

Dr. Urbán Edina
főigazgató főorvos

.infoblokk2

.GDPR
..eeszt logo

OLTÁSI AKCIÓHÉT MEGHOSSZABBÍTVA !

Az oltási akcióhét során időpontfoglalással és anélkül is lehet érkezni az oltópontokra akár az első, akár az elmaradt második, vagy a harmadik oltásra. Szeretnénk arra bíztatni az oltakozni vágyókat, hogy vegyék igénybe az időpont foglalásának lehetőségét a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, így elkerülve a hosszabb várakozást. Ugyanakkor időpontfoglalás és előzetes regisztráció nélkül is lehet érkezni az oltásra ezen a héten. …

Olvasd el

Tájékoztató emlődiagnosztikai vizsgálatok előjegyzéséről

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy mammográfia, emlő ultrahang vizsgálatokra október hónaptól kezdődően, az előjegyzés elektronikus levélben (e-mail) is kérhető, az elojegyzes.mammo@javorszky.hu  címen. Természetesen a telefonos előjegyzésre továbbra is van lehetőség a 06 (27) 620620/1436-os telefonszámon minden hónap első hétfőjén. Kérjük a kétféle kapcsolatfelvételi lehetőség közül válasszanak! Kollégánk e-mailen keresztül vagy telefonon fog Önnél jelentkezni időpont egyeztetésre.   …

Olvasd el

Tájékoztatás oltandók számára!

Tisztelt oltásra várók! Azok az oltandók, akik második oltásukat valamilyen okból kifolyólag nem tudták felvenni, a továbbiakban a https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas oldalon foglalhatnak oltópontunkra időpontot. Első oltások és emlékeztető (harmadik) oltások is elérhetők oltópontunkon, ugyancsak a fenti központi linken foglalt időpont alapján. Oltópontunk továbbra is a Szakrendelő második emeletén levő R243-as számú rendelőben működik (Gyerekszakrendelő helyén).

Olvasd el

Látogatási tilalom!

A koronavírus járvány negyedik hullámának megfékezése érdekében a kormány újabb védelmi intézkedésekről döntött, melynek értelmében az egészségügyi intézményekben 2021.11.01.-től teljes látogatási tilalmat rendelnek el! A tilalom visszavonásig érvényes.

Olvasd el