Üdvözöljük honlapunkon!

 

Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 180 ezer járó és fekvőbetege részére. A kórház minden dolgozója, közvetlenül vagy közvetve, azon fáradozik, hogy mindent megtegyen az ellátottakért. Hisszük, hogy mindenki jól választ, aki a váci kórházat választja ellátásának helyéül. Bízunk benne, hogy Ön is a fentiekhez hasonlóan vélekedik intézményünkről. Reméljük, hogy honlapunk segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatják mindazokat a hasznos információkat, amelyek megkönnyíthetik szolgáltatásaink igénybevételét, erősíthetik a számunkra legfontosabbat: a hozzánk fordulók bizalmát és megelégedettségét.

Sámoly György
főigazgató

kézfogás orvos-beteg

Szülésfelkészítő előadás

 

A márciusi szülésfelkészítő előadás 03.04-én (szerda), a Selye János Szakközépiskola 111. termében lesz, amelyre szeretettel várjuk a Kismamákat és Kispapákat!

(Előzetes bejelentkezés nem szükséges)

Téma: Szülési fájdalomcsillapítás gyógyszeres és alternatív formái

Kezdés: 17 órakor

Zsirosné Balogh Ilona

vezető szülésznő

Adománygyűjtő vásár a kórház javára


ujplakatvacivasar2015. március 21-én és 22-én „Váci mulatság” címmel vásár lesz a váci Fő téren. A szervezők, a kórházzal történt megállapodás értelmében, a vásári árusok helypénzének 10%-át, valamint a helyszínen kihelyezett adománygyűjtő dobozba összegyűlt összeget fogják átadni az intézmény alapítványának javára. A szervezők a bevételt az Ápolási osztály számára ajánlották fel.

 

 

Platán Patika

IMG_20141028_144206Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy újra
megnyitott a Platán Patika a kórház aulájában!

     Nyitva tartás:   H-Cs : 8-15.30
                                    P : 8-13.30

Telefon:
27/620-620 / 1019 mellék.

LÁTOGATÁSI TILALOM

Az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt a mai naptól (2015. január 23.) a kórház minden osztályára kiterjedő látogatási tilalmat rendeltünk el. A tilalom visszavonásig érvényes.

A látogatók által hozott csomagokat a felsőportán tartózkodó biztonsági szolgálat munkatársai fogják eljuttatni a betegekhez. Kérjük, hogy a csomagon tüntessék fel a beteg nevét és osztályát.

Megértésüket köszönjük!

Sámoly György
főigazgató