______________________________________________________________________________________

Tájékoztató emlődiagnosztikai vizsgálatok előjegyzéséről

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy mammográfia, emlő ultrahang vizsgálatokra október hónaptól kezdődően, az előjegyzés elektronikus levélben (e-mail) is kérhető, az elojegyzes.mammo@javorszky.hu  címen. Természetesen a telefonos előjegyzésre továbbra is van lehetőség a 06 (27) 620620/1436-os telefonszámon minden hónap első hétfőjén. Kérjük a kétféle kapcsolatfelvételi lehetőség közül válasszanak! Kollégánk e-mailen keresztül vagy telefonon fog Önnél jelentkezni időpont egyeztetésre.   …

Olvasd el

Tájékoztatás oltandók számára!

Tisztelt oltásra várók! Azok az oltandók, akik második oltásukat valamilyen okból kifolyólag nem tudták felvenni, a továbbiakban a https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas oldalon foglalhatnak oltópontunkra időpontot. Első oltások és emlékeztető (harmadik) oltások is elérhetők oltópontunkon, ugyancsak a fenti központi linken foglalt időpont alapján. Oltópontunk továbbra is a Szakrendelő második emeletén levő R243-as számú rendelőben működik (Gyerekszakrendelő helyén).

Olvasd el

Látogatási tilalom!

A koronavírus járvány negyedik hullámának megfékezése érdekében a kormány újabb védelmi intézkedésekről döntött, melynek értelmében az egészségügyi intézményekben 2021.11.01.-től teljes látogatási tilalmat rendelnek el! A tilalom visszavonásig érvényes.

Olvasd el