Üdvözöljük honlapunkon!

_____________________________________________________________________________________

Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 180 ezer járó és fekvőbetege részére. A kórház minden dolgozója, közvetlenül vagy közvetve, azon fáradozik, hogy mindent megtegyen az ellátottakért. Hisszük, hogy mindenki jól választ, aki a váci kórházat választja ellátásának helyéül. Bízunk benne, hogy Ön is a fentiekhez hasonlóan vélekedik intézményünkről. Reméljük, hogy honlapunk segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatják mindazokat a hasznos információkat, amelyek megkönnyíthetik szolgáltatásaink igénybevételét, erősíthetik a számunkra legfontosabbat: a hozzánk fordulók bizalmát és megelégedettségét.

Dr. Urbán Edina
főigazgató főorvos

kézfogás orvos-beteg

Mesés kórtermet alakítottak ki a fül-orr-gégészeti osztályon

A Jávorszky Ödön Kórház tavaly második alkalommal csatlakozott ahhoz az Amway Hungária Kft. által országosan szervezett jótékonysági kerékpározáshoz, melynek  bevételéből most  a fül-orr-gégészeti osztály egyik kórtermének gyermekbarát kialakítását valósíthatta meg.  A júniusi napsütésben, mintegy kétszáz adakozó – köztük számos kisgyermekes család – tekert azért, hogy a gyermekek szebb környezetben, játékok között gyógyulhassanak.  A mesés kórtermet dr. Urbán Edina főigazgató főorvos, a rendezvény váci főszervezője, Szabadosné Váczi Zsuzsa, valamint dr. Trencsényi György osztályvezető főorvos és munkatársai mutatták meg az elsőként igénybevevő kis betegeknek és szüleiknek, akik mosolyogva választották ki ágyaikat a számunkra legkedveltebb mesehősök képe mellett.  A kórterem gyermekek által történő kihasználtsága egyébként igen magas, hiszen egy évben 500-600 beteget látnak el az osztályon, akiknek 30%-át a gyermekek ellátása, gyógyítása teszi ki. Évente 200 gyermekműtétet végeznek. Az intézmény vezetése ezúton is szeretne köszönetet mondani a szervezőknek és minden támogatónak, résztvevőnek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a gyermekek oldottabb hangulatban gyógyulhassanak a kórterem falai között. Idén, június 17-én (vasárnap) várnak majd mindenkit a III. Jótékonysági kerékpározáson, ahol ismét a gyermekek lesznek fókuszban.

kórterem gégészet 016 kórterem gégészet 019 kórterem gégészet 034

TELJES LÁTOGATÁSI TILALOM !

 

Az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt, 2018. február 6-tól a Jávorszky Ödön Kórház

minden osztályára kiterjedő látogatási tilalom van érvényben.

A látogatók által hozott csomagokat a kórház felső portáján feladatot teljesítő őrzőszolgálat munkatársai átveszik és eljuttatják a betegekhez.

 

A tilalom visszavonásig érvényes.

Köszönjük szíves együttműködésüket!

 

Dr. Urbán Edina

főigazgató főorvos

sk.

Vác, 2018. február 6.