– LÁTOGATÁSI TILALOM –

Az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt a mai naptól (2015. január 23.) a kórház minden osztályára kiterjedő látogatási tilalmat rendeltünk el. A tilalom visszavonásig érvényes.

A látogatók által hozott csomagokat a felsőportán tartózkodó biztonsági szolgálat munkatársai fogják eljuttatni a betegekhez. Kérjük, hogy a csomagon tüntessék fel a beteg nevét és osztályát.

Megértésüket köszönjük!

Sámoly György
főigazgató

                                                                            IMG_20141028_144206
Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy újra
megnyitott a Platán Patika a kórház aulájában!

     Nyitva tartás:   H-Cs : 8-15.30
                                    P : 8-13.30

Telefon:
27/620-620 / 1019 mellék.
____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

Köszöntő

Üdvözlöm Önt, és köszönöm, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Az intézetre jellemző domináns fehér szín a tisztaságra, egészségre utal, egyben a zártságot, az érintett lakosság információ és ismerethiányát is szimbolizálja. Célunk, hogy az ismeretlentől való félelmet illetve óvatos tartózkodást felhőtlen reménnyé és bizalommá alakítsuk. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 150 ezer járó és fekvőbetegei részére. Ez igen jelentős áldozatos munkavégzést követel, melyet 121 orvos, 561 nővér, szakápoló és asszisztens, valamint 136 a működést kiszolgáló szakember végez nap mint nap. tovább….

msztiqnet                                           MSZ EN ISO 9001:2009

Comments are closed.