Üdvözöljük honlapunkon!

Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 180 ezer járó és fekvőbetege részére. A kórház minden dolgozója, közvetlenül vagy közvetve, azon fáradozik, hogy mindent megtegyen az ellátottakért. Hisszük, hogy mindenki jól választ, aki a váci kórházat választja ellátásának helyéül. Bízunk benne, hogy Ön is a fentiekhez hasonlóan vélekedik intézményünkről. Reméljük, hogy honlapunk segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatják mindazokat a hasznos információkat, amelyek megkönnyíthetik szolgáltatásaink igénybevételét, erősíthetik a számunkra legfontosabbat: a hozzánk fordulók bizalmát és megelégedettségét.

Dr. Urbán Edina
főigazgató főorvos

_______________________________________________________________________________________

Az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt, 2020. február 4-től a Jávorszky Ödön Kórház

minden osztályára kiterjedő látogatási tilalom van érvényben.

 A látogatók által hozott csomagokat a kórház felső portáján feladatot teljesítő őrzőszolgálat munkatársai átveszik és eljuttatják a betegekhez. A tilalom visszavonásig érvényes.

Köszönjük szíves együttműködésüket!

Dr. Urbán Edina
főigazgató főorvos

Meghívó Tudományos Ülésre

jok50
A Jávorszky Ödön Kórház sok szeretettel hívja és várja az egészségügy különböző területein tevékenykedő minden korábbi és jelenlegi kollégát, a váci kórház 50 éves fennállásának alkalmából szervezett tudományos ülések programjaira.

 

Időpont:  2020. február 26. (szerda), 14 óra

Helyszín: Jávorszky Ödön Kórház, ÉTTEREM

Téma:  FÓKUSZBAN A PATOLÓGIAI OSZTÁLY

 

 

Program:

 

  1. Levél a Jótündérhez – A Patológiai osztály működése és vágyai
    Lellei Ilona osztályvezető főorvos – Patológiai osztály

 

  1. Érdekes bonctermi esetek
    Békefi Alfréd, dr. Marjanek Zsuzsa – Patológiai osztály, KAITO

 

 

 

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát a vacikorhaz50@javorszky.hu e-mail címen jelezze.

 

ELHUNYT DR. CSÉCS ILONA FŐORVOS

A Jávorszky Ödön Kórház mély megrendüléssel értesít mindenkit, aki ismerte, tisztelte és szerette, hogy Dr. Csécs Ilona onkológus főorvos életének 66. évében, 2020. február 13-án, váratlanul elhunyt. Emléke előtt szeretettel és tisztelettel adózunk.

drCsI

Dr. Csécs Ilona onkológus főorvos 1953. április 24-én, Bagodvitnyéden született. 1977-től kezdett segédorvosként dolgozni az akkor még Szőnyi Tibor nevét viselő váci kórház kórbonctani és kórszövettani osztályán, majd 1981-től a belgyógyászati osztályon. Az elmúlt huszonnyolc évben a térség klinikai onkológusaként tevékenykedett. 2013-ban Egyéni Pro Urbe –díjjal tüntette ki a város a hivatásgyakorláson túlmutató önzetlen segítő munkáért, a betegek számára lelki támaszt nyújtó Együtt-Egymásért daganatos betegek klubjának több évtizedes működtetéséért, a közösség életében való aktív részvételéért, amiben életének utolsó pillanatáig részt vett. Az ONKOTEAM megszervezésével a betegek lehető legjobb ellátása érdekében fáradozott. Kollégáihoz való viszonya, segítőkészsége példaértékű, amit naponta hiányként fogunk megélni. Betegei szerették, tisztelték, amit a több évtizedes fáradozása elismeréseként vívott ki. Lelkiismeretes munkája révén más intézetek szakemberei is megismerték és tevékenységéről elismerően nyilatkoztak.

„Ezek a falak nekem az otthonom. Nem is tudom… második, első? Valahogy együtt a kettő. És a klub pedig… negyven éves voltam és ti is, maguk is huszonöt évvel fiatalabbak. De legalább megértük.” – mondta 2018-ban, a klub fennállásának huszonötödik évfordulóján. Mindig, minden megnyilvánulásában azt hangsúlyozta, hogy egy betegség terápiájában a test mellett, a lélek gyógyítása is egy nagyon fontos komponens.

errendszeri

2