Üdvözöljük honlapunkon!

_____________________________________________________________________________________

Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 180 ezer járó és fekvőbetege részére. A kórház minden dolgozója, közvetlenül vagy közvetve, azon fáradozik, hogy mindent megtegyen az ellátottakért. Hisszük, hogy mindenki jól választ, aki a váci kórházat választja ellátásának helyéül. Bízunk benne, hogy Ön is a fentiekhez hasonlóan vélekedik intézményünkről. Reméljük, hogy honlapunk segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatják mindazokat a hasznos információkat, amelyek megkönnyíthetik szolgáltatásaink igénybevételét, erősíthetik a számunkra legfontosabbat: a hozzánk fordulók bizalmát és megelégedettségét.

Sámoly György
főigazgató

kézfogás orvos-beteg

Hőségriadó II. fokozat

Tisztelt Lakosok!

 

 Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Országos Meterológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztályának szakmai ajánlásait figyelembe véve, dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvos, az ország egész területére vonatkozóan 2017. július 20-án (csütörtök) 00:00 órától 2017. július 23-án (vasárnap) 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.

Amennyiben az előrejelzési adatokban lényeges változás nem történik, a riasztás 2017. július 23-án (vasárnap) 24:00 órakor automatikusan érvényét veszti, ellenkező esetben Országos Tisztifőorvos Úr az esetlegesen szükségessé váló hosszabbításról, illetve a fokozat emeléséről dönthet.

Ebben a riasztási fokozatban rendkívül fontos a lakosság tájékoztatása, melyhez a mellékelt tájékoztatóval szeretnénk segítségére lenni.

Lakossági tájékoztató hőség idejére