Üdvözöljük honlapunkon!

_____________________________________________________________________________________

Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 180 ezer járó és fekvőbetege részére. A kórház minden dolgozója, közvetlenül vagy közvetve, azon fáradozik, hogy mindent megtegyen az ellátottakért. Hisszük, hogy mindenki jól választ, aki a váci kórházat választja ellátásának helyéül. Bízunk benne, hogy Ön is a fentiekhez hasonlóan vélekedik intézményünkről. Reméljük, hogy honlapunk segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatják mindazokat a hasznos információkat, amelyek megkönnyíthetik szolgáltatásaink igénybevételét, erősíthetik a számunkra legfontosabbat: a hozzánk fordulók bizalmát és megelégedettségét.

Sámoly György
főigazgató

kézfogás orvos-beteg

Felhívás: Klinikai vizsgálat colitis ulcerosa kezelésére

2015.09.13
A Jávorszky Ödön Kórház, Gasztroenterológiai osztály szakambulanciáján tudományos célú kezelési program (klinikai gyógyszervizsgálat) folyik colitis ulcerosa (fekélyes vastagbélgyulladás, kolitisz) kezelése céljából. A program ingyenes, a gyógyszerkészítményeket is térítésmentesen biztosítjuk.

 A programban olyan 18 évet betöltött páciensek vehetnek részt, akiknek endoszkópiával (vastagbéltükrözéssel) igazolt, korábbi gyógyszeres kezelésre nem reagáló, de továbbra is panaszt okozó colitis ulcerosája van.

A klinikai vizsgálati program 1 éven keresztül tart, melyet egy hónapos után követés zár le.

Amennyiben Önnek kezelést igénylő kolitisze van és a vizsgálati program felkeltette az érdeklődését, kérem, jelentkezzék elérhetőségeink egyikén és készséggel tájékoztatjuk a részletekről.

A programba korlátozott számba tudjuk a pácienseket beválasztani és a beválaszthatóság részletes kivizsgálás eredményei alapján dől el.

A klinikai vizsgálat a szükséges hatósági és etikai engedélyekkel rendelkezik.

OGYÉI engedély száma: 20298-1/2015

Információ: Dr. Szalóki Tibor PhD osztályvezető főorvos

Cím: 2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3., „ F” pavilon földszint, Gasztroenterológiai szakambulancia

Telefon: 06 27 620 620/ 1129-es mellék (munkaidőben)

E-mail: szalokitdr@javorszky.hu

 

10 000 lépés érted és értük

2015.09.04
Köszönjük mindenkinek, aki vasárnap velünk tartott és megtette a 10 000 lépést érted és értük! Köszönjük, hogy példamutatással együtt hívhattuk fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára! A regisztrációs díjból befolyt összeget a sürgősségi gyermekellátást segítő gyermek-vérnyomásmérők és érintésnélküli hőmérők vásárlására fordítja majd a kórház.

csekkcsoportképséta a sétányon