A Váci Jávorszky Ödön Kórház Szakrendelőjében bevezetet Járóbeteg Irányítási Rendszerhez kívánunk egy rövid használati útmutatóval segítséget nyújtani.

Szakrendeléseinkre történő időpontkérés lehetőségei:

  • személyesen a rendelőintézet bejáratánál a Kartonózó munkatársaitól kérhet időpontot
  • telefonon munkanapokon 7:00-14:45 óra között 06 27 /620-676 vagy 06 27/620-677
  • emailen:  elojegyzes@javorszky.hu

Az időpontkéréshez kérjük előkészíteni az alábbiakat, mivel a rendszerben mindezeket szükséges rögzítenünk, ahhoz, hogy tudjunk időpontot biztosítani:

  • beteg neve
  • TAJ szám
  • születési dátum
  • elérhetősége (mobil, vezetékes telefonszám vagy email cím / a kiértesítéshez időpontváltozás esetén az elérhetőségre mindenképpen szükségünk van

Kérjük, az előjegyzett időpont előtt min. 15 perccel szíveskedjen érkezni, hogy az informatikai rendszerben adatait egyeztethessük.

Bejelentkezés szakvizsgálatra:

Járóbetegeink időpontra való érkezés során a Rendelőintézetbe való belépés után a földszinti Sorszámkiadó automatáknál (KIOSZK) tudnak bejelentkezni, egyúttal sorszámot is húzni. A bejárattól jobbra és balra is található egy-egy KIOSZK.

A KIOSZK-nál a „Betegfelvételre megyek” menüpontot választva tud bejelentkezni. Amennyiben fix időpontra jön válassza „Előjegyzésre érkeztem” menü pontot, ahol TAJ szám megadását követően kap egy sorszámot.

Ha még nincs időpontja, de időpontot szeretne foglalni későbbi alkalomra, kérjük, hogy fáradjon a Kartonozóhoz, ahol szólítást követően kollégáink tájékoztatják Önt az aktuális előjegyzési időpontok felől.

KIOSZK használata:

Megérkezésekor Ön a következő opciók közül választhat:

I. Betegfelvételre megyek menü pont kiválasztása során Ön egy sorszámot kap, mellyel a Kartonozóban dolgozó kolléga adategyeztetést követően szakrendelésre irányítja Önt.

Sorszámot minden esetben, amíg a szakrendelőben tartózkodik kérjük, tartsa magánál!

II. Előjegyzésre érkeztem menü pont kiválasztása után kérjük, hogy adja meg TAJ számát, majd a Bevitel gomb megnyomását követően az automata kiadja sorszámát.

Első lépés
Második lépés
Harmadik lépés

Kartonozó jobb oldali falán lévő monitort figyelve várakozzon, amíg a kijelzőn megjelenik az Ön sorszáma. Attól függően melyik ablak hívja Önt, kérjük, hogy fáradjon ügyintézőnkhöz.

Sorszámot minden esetben, amíg a szakrendelőben tartózkodik kérjük, tartsa magánál!

Kérdés esetén bátran forduljon a Kartonozó ablakában ( BFI-1, BFI-4) dolgozók valamelyikéhez vagy a Portán szolgálatot teljesítő kollégához!