EFI Programjaink

Dietetikai tanácsadás:

Magas kockázatúak, elsősorban cukorbetegek, lipidanyagcsere-betegek, szív-érrendszeri betegek, elhízottak, valamint az életmódjukon változtatni kívánó átlagos kockázatúak számára dietetikus által vezetett egyéni és igény szerint kiscsoportos tanácsadást biztosítunk a betegeinknek, illetve a klienseknek, bejelentkezés alapján.

Tanácsadás helye: 2600 Vác, Jávorszky Ödön Kórház, Egészségfejlesztési Iroda

Tanácsadást végzi: Bugyi Anita, dietetikus

A tanácsadás térítésmentesen, orvosi beutaló nélkül vehető igénybe. A tanácsadás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges, az  efi@javorszky.hu email címen, vagy telefonon a 06-27-620-620/1405-ös melléken.

Betegklubok:

Az Egészségfejlesztési Iroda tájékoztatást nyújt a kliensek számára a járásban működő betegklubokról, programjaikról, a csatlakozás lehetőségeiről. Betegklubok támogatása keretében elindult a szív-érrendszeri, illetve a diabétesz klubsorozatunk, melyhez a projekt teljes futamideje alatt várjuk a jelentkezőket.

Klubfoglalkozásaink 6 alkalmasak. Az első alkalommal, mivel Európai Szociális Alap (ESZA) finanszírozású programban vesz részt, ezért belépési nyilatkozatot és részvételi szándéknyilatkozatot szükséges kitölteni.

Jelenlegi klubfoglalkozásaink időpontjai:

Diabétesz klub:

Diabetes klub

Szív-érrendszeri betegklub:

 

 

 

Helyszín: Jávorszky Ödön Kórház ( TANÁCSTEREM)

                     2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3.

infoblokk_kedv_final_RGB_ESZA