Kreatív köszönetnyilvánítás a kórháznak

Betegek mondtak köszönetet a kórház Gasztroenterológiai osztályán dolgozóknak azzal, hogy három darab saját készítésű infúziós állványt ajándékoztak nekik. Mint mondták, minden elismerésük az orvosoknak és nővéreknek azért a munkáért, amit a betegek érdekében tesznek nap mint nap, nem csak szakmailag, hanem emberileg is.

Lantos-Lyka Antal, Keresztes Zsolt és Ghavrilos Arghyropoulos, mintegy száz kilométert utaztak azokért az alkatrészekért, amelyeket egy hét leforgása alatt készre szereltek, csiszoltak, festettek. A három barát a kórházi kezelésük ideje alatt döntöttek úgy, hogy szeretnék kifejezni elégedettségüket és köszönetüket az osztály munkatársainak, és egyben segíteni valamiben, ami az ott dolgozók mindennapi munkáját megkönnyítheti. Így esett a választásuk az infúziós állványokra, amelyeket orvosi lámpaalapokból alakítottak át. Az esztétikai élményen túl, fontos szempont volt az is, hogy csökkentse az egészségügyi dolgozók fizikai terhelését, ezért a könnyebb mozdíthatóság érdekében kerekekkel látták el az impozáns eszközöket.

Az osztály részéről dr. Szalóki Tibor PhD vette át az ajándékot, aki munkatársai nevében is megköszönte az önzetlen és példamutató magatartást. Az osztályvezető főorvos elmondta, hogy vannak az osztály életében olyan időszakok, amikor az átlagosnál több beteg szorul infúziós kezelésre, és ebben nagy segítséget jelent, hogy a jövőben ki tudják egészíteni a jelenlegi készletüket a görgőkkel ellátott infúziós állványokkal.

 

DSC_7340 DSC_7348