Látogatási tilalom feloldása 2021.05.21-től az alábbiak szerint:

.
Látogatási tiéaéom-faceTájékoztatjuk Önöket, hogy a megfelelő óvintézkedések betartásával intézményünkben is feloldásra került a látogatási tilalom a mai naptól. (2021-05-21)

 -A látogatás feltétele, hogy a látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt mintavételezés után végzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR teszttel rendelkezzen, amely a 18 év alattiakra is vonatkozik.

-A látogató a látogatáshoz való jogosultságát a kórház bejáratánál a biztonsági szolgálat ellenőrzi.

-Egy beteghez naponta egy látogató mehet be, maximum 60 perces időtartamra.

-A COVID-19 fertőzés vagy annak gyanúja miatti betegek – az Eütv. 11. § (3)-(6)
bekezdésben meghatározott esetek kivételével – NEM LÁTOGATHATÓAK

-Biztosítani kell, hogy a betegek és a hozzátartozók a fertőzések terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedések betartásában, végrehajtásában együttműködjenek.

-Az egészségügyi intézménybe történő belépéskor testhőmérséklet mérés szükséges.

-A látogatók számára is kötelező a fertőzések terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedések betartása: az intézmény teljes területén a szájat és orrot eltakaró maszk viselése, távolságtartás, valamint a kézfertőtlenítő készülékek használata be- és kilépéskor.

 

A látogatási idő naponta 15:00-18:00 között

Kérjük a látogatási idő pontos betartását.

 

A csomagok bevitelére vonatkozó szabályok: a betegeknek szánt csomagok leadására továbbra is van lehetőség a külső portán, naponta 15-18 óra között. A csomagok azonosítása szükséges (beteg neve, születési éve és az osztály neve)

 

Amennyiben a beteg állapota és az intézmény adottságai megengedik, az időjárás függvényében lehetőség szerint szabadtéren történjen a látogatás, ebben az esetben nincs korlátozva a látogatók száma.